Седмична подредба – 29.01.2018 – 04.02.2018

Мили приятели, за новата седмица избрах да бъдем съветвани от две таро колоди и една оракулска. Признавам си, че имах малка добронамерена провокация. Използвайки колода, която до момента не съм представяла пред вас. И която може да е напълно изненадваща като картинки, изображения и послания за хората, които не следят „новините“ във връзка с таро колодите. Колодата е на Паулина Касиди, която има много сполучливи колоди таро и оракули. Очаквайте скоро и ревю на тази нова колода – Spiritsong tarot.

Подредбите са вълнуващи, избирайте ги със своето сърце. Пожелавам ведра и значима седмица. А тя няма как да не е такава, предстои лунно затъмнение на 31 януари.

 

Вариант 1

Този вариант на седмична подредба е с картите на Паулина Касиди, която ни среща със света на животните. Много се вълнувах какви ще са посланията на подредбата.

Изтеглените карти са:

  1. Осмица на раковините/чаши
  2. Кралица на кристалите/пентакли
  3. Рицар на перцата/мечове

Тази звездна осмица чаши ще ни провокира в началото на седмицата по-често да загърбваме материален свят. За да намерим себе си, за да открием път към своята душа, за да се възстановим от объркването, което сме имали. Ще се наложи да преплуваме през своите емоции. И да ги излекуваме. Знаете ли, че морските звезди могат да се регенерират, ако се откъсне част от пипалцето им? Така и ние през седмицата ще трябва да се самоизлекуваме, регенерираме. Да поемем в посока, която е осветена от нашата лична надежда. Да се справим с вътрешните блокади, които имаме, да разберем свой емоционален свят. Време за обновяване. За да достигнем онзи момент, в който ще се чувстваме много по-стабилни и заземени.

В средата на седмицата ще се завърнем към материалния свят. И обновени ще потърсим начин да защитим себе си. Таралежената Кралица на кристалите напомня кое е значимо за нас в материален план, за да се почувстваме сигурни и стабилни. Време, в което да се погрижим за наш комфорт – в духовен и материален план. Практичните решения на изникналите ситуации ще ни носят много повече успех в средата на седмицата. Може да сме по-често с поддържаща роля, но в името и на нашето удобство.

В край на седмицата няма да позволяваме нищо да попречи на наш прогрес в желанието да се почувстваме по-добре. Рицар на перцата ще защитава своите идеали с ловкост. И ще сме склонни към бързи действия. Койот е наш съветник в последните дни от седмицата. Може да се наложи да действаме много бързо и да поставяме своите в действие, дори ситуацията да е нагорещена. Апелирам към разбиране и добра комуникация. Нека ловкостта е в използването на думите по един вълнуващ начин. Не и в създаване на скандали с околните в желанието да защитим идеите си.

Една седмица, в която наш просперитет и комфорт зависят от бързината, ловкостта и адаптивността в начина на мислене. За да стигнем до този комфорт, първо трябва да разберем своите най-съкровени желания.

Последната карта е Десетка на перцата. Навярно нашата личностна промяна ще е следствие на раняване. Когато една ситуация е достигнала до свой апогей и е време да направим промени. Змията е символ на знанието. Но и обновлението. Да оставим старата кожа зад себе си.

 

Вариант 2

Санта Муерте тарото има многопластово послание, което мен много ме плени.

Изтеглените карти са:

  1. Осмица жезли
  2. Дяволът
  3. Висшият жрец

Такава динамика в подредбата. И силно желание за развитие. В първите дни от седмицата може по-честичко да достигат до нас новини, които ще ни провокират да действаме. И да се впускаме в начинания, в които трябва бързо да се наместваме, да се адаптираме. Дори да ни се струва, че няма да се справим, ще намираме възможности да преодолеем всички препятствия и да спазваме графиците. Възможно е бързо и неочаквано пътуване. Или да водим по-разпалена комуникация.

Изкушенията могат да са причина за нашите бързи реакции. Възможно е неща, към които изпитваме зависимост, да ни подтикват към стремеж да разбием всички блокади по пътя си.

Дяволът е много интересна карта. Дали ще искаме да ръководим другите манипулативно, дали ще се чувстваме сякаш нямаме пълен контрол над себе си. Този цветен Дявол ще ни подтиква да се срещаме и със своите страхове, зависимости. Всичко, към което изпитваме „слабост“, може да ни е значимо през средата на седмицата. Тази подредба провокира към размисли за по-разпалена комуникация с околните.

В край на седмицата ще сме доста по-умерени и пасивни. И ще имаме необходимост да достигнем до знание – за себе си и момент, в който се намираме. Може да открием какви са нашите зависимости и да се справим с тях. Да достигнем до онази мъдрост, която ще ни помогне да сложим малко ред около себе си. Да се завърнем към по-традиционен начин на живот.

Много динамична седмица. С големи възможности за лично израстване. И справяне с нашите дълбоки вътрешни проблеми, осъзнаване на страховете и зависимостите, които имаме. В край на седмицата ще сме готови за положителна промяна.

Последната карта е Магьосник. Личната ни воля ще отваря врати към нови възможности. Тази голяма промяна може да е следствие на желанието ни да започнем нещо ново.

 

Вариант 3

Руми оракул е с много закрилящи карти. Благословия за избралите този вариант на седмична подредба.

Изтеглените карти са:

  1. Ръката на Фатима
  2. Човешки подарък
  3. Милостивата майка Джамал

В началото на седмицата може по-често да се налага да се впускаме в нови проекти. Ще трябва да използваме интуицията си. Шестото ни чувство ще ни направлява в решенията. И нека не забравяме, че каквото сега се зароди, то е с подкрепата на онази Вселенска Сила – Бог, Истината. Нека през първите дни от седмицата не изпитваме вина, ако получаваме подкрепа – от другите или Вселената. Това е време, в което да се научим да позволяваме да се оставим на грижите на другите. Бъдете по-внимателни в чисто физически план. Нека не забравяме, че Фатима разбърква с гола ръка врящото ядене. Пазете се от изгаряния, наранявания, не изстисквайте своите жизнени сили до последно през първите дни от седмицата.

В средата на седмицата може да не е най-идеалното време за действие. Но този период е подходящ за наслада на сетивата. Да си позволим да се отдадем на ситуации, които ни носят радост. Да погледнем в сърцето. Това забавяне на темпото е необходимо. За да може по-ясно да прогледнем пред себе си. Да се изчистят неяснотите относно започнатите начинания. Да осъзнаем какво замъглява, какви е тъмнината около нас. И да се освободим от всичко това. Интуицията ни може да е много полезна в средата на седмицата.

В край на седмицата действието около нас може отново да е на бързи обороти. Да се изправяме в битки, да се налага да защитаваме своите мисли. Но и това е времето, в което трябва да помолим за помощ. И няма нищо лошо, ако поискаме съвет или помощ от хора с по-голямо положение. Или се доверим на помощта на силите, които са божествени.

Тази карта изтеглена заедно с Ръката на Фатима е сигурен белег, че подкрепата, от която имаме спешна нужда, тя е по пътя си към нас. И не е необходимо да бъдем агресивни или войнствени, за да защитим себе си. И без да осъзнаваме имаме много повече сила, отколкото предполагаме.  Не се страхувайте да поискате. Божествената ръка е готова да се притече на помощ. В някои ситуации добрата слука е извън наш контрол, в ръцете на Силата, Вселената. Имайте повече доверие в нея.

 

Пожелавам късмет и кураж през новата значима седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете с помощ на контактната форма. Или в моята Фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще бъде радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената, картите таро, звезди и планетки.