Седмична подредба – 19.02.2018 – 25.02.2018 

Здравейте, мили приятели. Нека посрещнем новата седмица с вълнуващите послания на картите таро и ленорман. Избрах съветите на две таро колоди и една ленорман. Избирайте със сърце своята подредба. Може да избираме между Spiritsong tarot, Санта Муерте таро и Арабски ленорман.

 

Вариант 1

Тази прекрасна колода малко ме изненада със своето послание. Но явно за избралите е силен период за преоценка.

Изтеглените карти са:

  1. Петица пентакли
  2. Седмица мечове
  3. Деветка жезли

Тази седмица ще е насочена към изминалите загуби и отношенията, в които може да сме се почувствали малко измамени.

В началото на седмицата може по-често да ни се струва, че сме загубили своята сигурност. И нашите не особено добри решения са причина да изпитваме страхове. Това не е удачен период за важни действия, особено свързани с парите или работата. Защото може да има промени, които не се вписват в представите ни за благоприятни. Може да сме загубили вяра в добрата случка. Или да се налага да се съобразяваме с това, което имаме, а не с това, което искаме да имаме. Време за повишено внимание. И нека черногледството не е причина да губим вкуса към живота.

В средата на седмицата мислите ни ще бъдат разпилени. И може да се въртим около идеите за измама или нещо некоректно, което сме изпитали от страна на друг човек. Ако сме имали загубим на пари, може да открием каква е причината за това. По-удачно е да пазим своите идеи, за да не бъдат откраднати, присвоени от недобронамерени хора. Важно е да проясним своите мисли и съставим нов план за действие.

В край на седмицата ще сме открили пристан, където ще се чувстваме по-спокойни. И ще лекуваме своите рани. Особено ако са нанесени от хора, на които сме имали доверие. Ще се наложи да бъдем предпазливи. Да защитим своите позиции, които трудно сме извоювали.

В край на седмицата трябва да се справим с вярата, която сме позагубили. Да открием онзи лек, който ще ни върне доверието, че доброто предстои да озари наш живот.

Не обещавам да е лесно. Но може да се има човек, който с добрите си намерения към нас да ни помогне да преодолеем изпитанията. Последната карта е Рицар чаши.

 

Вариант 2

Санта Муерте е преизпълнено с живот и събития. Може и малко неочаквани.

Изтеглените карти са:

  1. Крал жезли
  2. Кулата
  3. Двойка жезли

Много огън, много действие.

В началото на седмицата може да бъдем прекалено настоятелни в своите дела. Да пожелаем успех на всяка цена. Дори това да ни провокира да не се съобразяваме с нуждите на околните. Съветвам към повече внимание и по-малко тираничност в отношенията с околните. Този действен и огнен крал ще ни подтиква да бъдем активни. И да търсим начини да осъществяваме своите творчески идеи. Харизмата ни може да е много по-силна и да помага да увличаме другите в своите идеи.

Но в средата на седмицата плановете ни могат да се провалят. Да се появяват предизвикателства от външна страна, които да разрушават постигнатото от нас. Тези промени може да не приемаме с идеалната лекота. Кулата е малко трудна карта. Под влиянието на Марс. А тези марсови промени могат да са толкова внезапни, че да ни изкарат от установения ни ред. Ще е по-удачно, ако приемем, че наш установен ред не е подходящ и разпадащите събития ни помагат да освободим място за нови начинания, надежди, възможности.

В край на седмицата ще сме поставени на кръстопът. Време за решения. Когато ще имаме дилема дали да задържим старата си посока на движение. Или да тръгнем по нов път. Въпреки силното ни желание от началото на седмицата сами да ръководим събитията в живота си, в край на седмицата може да се налага да проявяваме повече компромиси и да позволяваме на себе си да се включваме в съвместни начинания. Този хъс за успех се нуждае от преразглеждане. И в последните дни на седмицата ще имаме възможност да забавим темпото и премислим за кръстопътните положения, в които се намираме.

Последната карта е Магьосник. Нашата лична воля и увереност ще ни помогне да поемем по нова посока. В която ще имаме всички нужни ресурси, за да осъществим замисленото.

 

Вариант 3

Арабски ленорман е насочен силно към междуличностните отношения.

Изтеглените карти са:

  1. Змия
  2. Жена
  3. Кораб

Една седмица, в която трябва да премисляме дали гласуваното доверие към жени в обкръжението ни е заслужено. Особено ако сме свързани с общи работни проекти.

В началото на седмицата може по-често да се чувстваме в капан на заплетени ситуации. В които има неясноти, отровни моменти и емоции, усет за измама от страна на близка жена. Може да се съмняваме в почтеността на партньорка или приятелка. Змията има почти неприятно звучене. Но нека не забравяме, че е символ и на мъдрост. И дори в трудните моменти, в които сме мамени, може да достигнем до знание, което ще ни отвори очи и ум. Дори и малко да ни заболи.

В средата на седмицата ще бъдем по-пасивни. Навярно болката от преживените измамни мигове ще ни поставя в по-неизгодна и слаба позиция. Може да имаме повече срещи с жени. Или да се налага да проявяваме повече грижа, внимание, приемане към околните.

В край на седмицата ще ни се иска да отпътуваме – да се отдалечим от ситуациите, които ни раняват. Да преплуваме неприятните емоции, които сме изживели. Да отдадем енергията си на проекти, които са свързани с работа, а не да вливаме от силата си в интриги и задкулисни игри. Възможно е човек от чужбина или друго място, по-далечно място да е причина за желанието ни да излезем от заплетената ситуация.

Бъдете внимателни и не се предоверявайте на околните.

Последната карта е Мъж. Навярно междуличностните отношения и темата за измяната ще е актуална. И нека тайните връзки си останат скрити. За да няма наранени и отплавали далече.

 

Пожелавам ведра и спокойна седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на звезди, планетки и картите таро.