Седмична подредба – 05.02.2018 – 11.02.2018

 

Мили приятели, за новата седмица избрах да споделя с вас посланията на картите, които направих за себе си с голяма любов. Благодаря за подкрепата и вдъхновението, което сте ми давали. Може да избираме между три таро колоди своите седмични послания.

Вариант 1

Картите на Emma имат своите малки и насочващи послания.

Картите на Emma

Изтеглените карти са:

  1. Кралица на чашите(Аз винаги разчитам на своите чувства и интуиция.)
  2. Принцеса на мечовете(Беше внезапно вдъхновение. Но то никога не идва без причина.)
  3. Четворка чаши(Винаги помни: твоят фокус определя реалността ти.)

Една седмица, която е посветена по-скоро на нашите емоции и вътрешен свят.

В първите дни от седмицата ще сме настроение много по-творчески. И с идея да покажем своята обгрижваща природа. Ще се стремим да сме лоялни и внимателни към чуждите нужди. Кралица чаши е много интуитивна. И може да следваме шестото си чувства по-често в началото на седмицата. Нека не забравяме за собствените нужди в името на чуждото благо.  Удобен момент да почувстваме вдъхновение, което да изразим в писмо, съобщение, да сътворим емоциите на лист.

Нашата чувствителност може да е начало на комуникация, общуване, в което ще бъдем малко по-припряни и открити. Ще достигнем до прозрения, които ще са следствие на умението ни да анализираме ситуацията, в което се намираме. Предизвикателствата, с които ще се срещаме в средата на седмицата, ще приемаме открито, с достойнство, често. С идея да открием истината.

В край на седмицата може да не изпитваме идеалната удовлетвореност. Особено от проведените разговори. Ще се концентрираме върху своите чувства. И може по-често да сравняваме наличното с това, което другите притежават. Или със ситуации от миналото, в които сме усещали повече удовлетворение. Тук предизвикателството е да намерим радост в това, което притежаваме. Нека не позволяваме апатията да ни повлича.

Последната карта е Отшелник. Тази седмица може да е много лечебна, изцелителна за избралите подредбата. Дори с идея за малко отдръпване, анализ, потъване в собствените емоции. Но „Понякога се оказваш по средата на нищото и именно там откриваш себе си.“ бъдете творци на своята реалност, като първо сътворявате благоприятна емоционална обстановка около себе си.

 

Вариант 2

Санта Муерте тарото отново е изпълнено с много живот. Толкова много жезли в подредбите на тази колода – превръща се в тенденция.

Санта Муерте таро

Изтеглените карти са:

  1. Асо жезли
  2. Деветка жезли
  3. Страшният съд

Посланието на Санта Муерте е много силно. Необходимост от ново начало, но и големи решения.

И тук творческата енергия е много силна в началото на седмицата. Но по един вдъхновяващ, ентусиазиран начин. С желание за създаване на нещо ново, което да събуди страстта към живота. Или начинанията ще са толкова вълнуващи, че ще ни карат да усещаме отново огъня в себе си.

В началото на седмицата може да сме прекалено смели и дръзки в своите решения. Да изгаряме. Ще имаме кураж да творим живота си. Да осъществяваме мечтите си. Асо жезли е като спонтанна светлина, която ни провокира да я последваме.

В средата на седмицата този заряд може да се нуждае от малко обуздаване. Ще трябва да защитаваме себе си, да си оставим малко свободно пространство, за да излекуваме раните от този бърз и ненадеен старт през седмицата. И нека не забравяме да градим своите планове упорито. С идея за успехи в по-дългосрочен период.

В край на седмицата ще се наложи да вземем голямо решение. Ако имаме нужда от промяна, лична еволюция, напредък в своите начинания, трябва да премислим кое от навиците и живота ни не позволява този напредък. Страшният съд е повратна карта. Изисква пълно откровение пред себе си. И изкупление. Нека всичко неработещо, раняващо, непотребно остане зад гърба ни. За да имаме възможност по-олекотени и възкресени да вървим към приключване на важните дела и промени, които ни предстоят.

Последната карта е Седмица чаши. Нашите решения могат да се забавят, ако разпиляваме енергията си прекалено силно. Или буксуваме в много начинания. За да измине седмицата по-лесно, трябва да отделяме време и енергия само на онези неща, които сърцето ни силно желае.

 

Вариант 3

Доброто таро е като продължение на предходната подредба.

Доброто таро

Изтеглените карти са:

  1. Деветка жезли
  2. Четворка мечове
  3. Влюбените

За избралите тази подредба, началото на седмицата може да не е най-активното. Ще е по-добре да поспираме за миг, за да обърнем цялото си внимание към темите, които имат връзка с нашето бъдеще. Несигурността ни ще ни подтиква да се осведомяваме и търсим мъдрите решения, които ще носят повече светлина в ситуацията. Необходимо е да открием отново своята пътеводна светлинка. И в този процес на себеанализ, да се справим с натрупаните в нас огорчения.

Това вглеждане ще ни помогне за миг да отпочинем. Да се излекуваме. В средата на седмицата ще имаме успех, ако не насилваме ситуациите. И си даваме време за покой. Ако се ангажираме в дейности, които изискват нашето опростено внимание и усилия. Четворка мечове не е активна карта. Тя е временен пристан по нашия път, на който може да отдъхнем. Ако се завръщаме към семплостта, простотата, ще имаме повече успехи.

В край на седмицата ще трябва да правим компромиси. Ако желаем да работим в екип или да открием човек, с който да споделим своите радости, живота си. Ще сме поставяни в моменти, в които трябва да избираме. Между миналото и бъдещето. Прегърнете своята воля, инстинкти, кураж и сила в предстоящите избори, приятели. И нека съдружията с другите носят щастие.

Последната карта е Петица чаши. Вътрешното неудовлетворение, огорчените, обидата и чувството, че не изпитваме достатъчно радост, те ще са водещите ни през тази седмица. Нека излекуваме своята душичка от раните, приятели.

 

Пожелавам повече плодотворни решения, мили приятели.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на звезди, планетки, картите таро.