Картите Таро разказват приказка на живота ни. И в кой етап от тази приказка се намираме в момента. Картите Таро и астрологията често имат синхронични послания. И двете са език, макар и различен, с който разчитаме вселенското знание.

Консултациите с карти Таро се провеждат след предварителна уговорка. Може да ме откриете чрез контактната форма, в моята фейсбук страничка Emma и картите. Или на електронна поща: emmanuelle@mail.bg

Всяка консултация се провежда в реално време чрез разговор по телефон, скайп, вайбър. Консултациите са от порядъка на час и половина. И се записват на аудио файл, който ще бъде изпратен за изтегляне в кратък срок след нашия разговор.

В моята работа с картите Таро аз често използвам своята интуиция, редя индивидуални подредби, които най-точно биха съответствали на потребностите на клиента или тълкувам подредби, които сам клиент е избрал.

Картите Таро не обещават, че нашите проблеми ще изчезнат с магическа пръчица. Нито картите, нито аз имаме право да вземаме решения вместо клиента. Те биха дали яснота как би се развила една ситуация и по какъв начин да се справим с трудностите, които ни спъват.

Всеки отговор на картите зависи от зададен въпрос. За повече информация от картите, налага се и клиент да предостави информация за ситуацията, която го вълнува. Колкото по-ясни и точно зададени въпроси, толкова по-конкретни отговори.

 

Отговор на въпрос

Този тип услуга дава бързи отговори на кратки въпроси. За целта често ще използвам по-стегнати и малки подредби, които не разпиляват енергията, а дават конкретни отговори.

Този тип услуга предоставя възможност за отговор на няколко въпроса, не повече от 3.

 

Средни по големина подредби. Партньорски подредби. Отговор на няколко въпроса

Тази услуга дава възможност за по-детайлен анализ на ситуацията, която е в интерес на клиента. Или отговор на няколко въпроса – не повече от 5.

Партньорските подредби редя според изискването на клиента и спрямо неговите въпроси за дадената ситуация. Често използвам индивидуални подредби, ако клиент няма предварително зададено желание за подредба. В работата си редя много допълнителни карти, за да има повече яснота на зададен въпрос и партньорските отношения.

 

Големи подредби. Годишна/астрологична подредба

Тази услуга предоставя възможност да отговоря на повече въпроси – не повече от 8. Както и да редя големи подредби, които разкриват цялостното състояние на поставената тема.

Астрологичните и годишни подредби дават светлина за развитието на различни сфери от живота за предварително уговореното време, за което се редят картите. Често редя допълнителни карти, които дават повече информация за времевия период, за който се пита. Както и за по-конкретно развитие на определени сфери от живота.

%d блогъра харесват това: