„Магията е нещо естествено. Тя е хармонично движение на енергии, за да се създаде необходимата промяна.“

За мен дойде момент, в който пожелах да споделям знанията си и с други хора. До скоро избирах вариант, в който да го правя безвъзмездно. И навярно ще има ситуации, в които ще продължа да отдавам от себе си по този начин.

Да редиш карти, да тълкуваш хороскоп – това са все начинания, които изискват да отдадеш от личната си енергия. Често се случва хората да преминават през мен, залисани в своите проблеми. И да не се сещат да оставят поне обратна връзка. Това е изморително и граничи малко с вампиризъм. 🙂 За себе си избрах да следвам своята посока – отдадена на картите Таро, астрологията и руните.

Да има ответ и взаимност в общуването ми с хората, ще е онзи филтър, който ще допуска до мен само онези, които имат нужда от помощ. Които ще ме потърсят със своите истински, лични, дълбоки проблеми и грижи. Които ще изпитват дълбока и лична нужда да опознаят себе си, да намерят себе си, да потърсят отговорите на своите въпроси. Които имат необходимост да разгърнат своите знания и в мое лице могат да видят човек, който би ги насочил правилно.

По този начин ще сме си взаимно полезни. И ще мога да отдавам пълноценно от своята енергия на тези, които наистина имат нужда.

Личните консултации са магия – магично е да се докоснеш до душата на другия, той да докосне твоята.

Аз нямам претенции да правя пробив в древните науки. Но умея да боравя със своите знания по начин, който може да докосва души, да събужда живот, да случвам магия/чудеса. Стига да има доверие между двете страни.

Всеки пожелал да бъде консултиран, трябва да има ясното желание, да се чувства готов да надникне и в себе си. Не бих отговаряла на въпроси за трети лица, освен в необичайни ситуации, които го позволяват.

Когато редя карти или разглеждам хороскоп, ситуацията е все едно личността се е разтворила пред мен. Тоест – лично е. По тази причина е нужно всеки сам и с ясно съзнание да избере да бъде консултиран.

Навярно често в процеса на консултирането ще редя карти и ще разглеждам хороскоп. Магичното на тези занимания е, че често във всички методи за гадаене има сходност, синхроничност. И в някои ситуации ще имам необходимост да допълня мнението си и по друг начин. Естествено, това не би било практика.

 

Ще се радвам, ако в мое лице откриете своята Магьосница, веща жена, Чародейка.

За връзка с мен и повече информация може да използвате Контактната форма.

Или да ме намерите на следните места:

Фейсбук страничка – Emma и картите

e-mail: emmanuelle@mail.bg

 

За мен е магия, когато някой довери своите въпроси. Старите закони изискват да има обмен на енергия. Когато отсечеш дърво, необходимо е да посадиш ново. Подаръкът идва от думата дар. Дарението трябва да бъде взаимно.

Много ми харесва изображението на Шестица пентакли в новата ми колода. Нарисуван е човек, който свири на музикален инструмент и сякаш музиката му е добротворната енергия, която помага на растението да израсте, да грейне. Дървото символизира връзката между земния и небесния свят. Корените му се впиват в земята, а клоните жадуват небето. Дървото символизира живот. И често магични обреди се извършват под клоните на дърво. То е проводник между земната и небесна енергия.

В Таро шестица пентакли символизира равновесие и обмен на ресурси/енергия, даряване, взаимопомощ.

 

Надявам се, че правилно ще бъдат разбрани моите подбуди да направя малка корекция в начина на гадаене.

Аз съм готова да дарявам от своята енергия. И се радвам на подаръци също.

Ако някой има по-нестандартно виждане за взаимен обмен, може да разгледа и моите таро wishlist.

Emma tarot’s wishlist

Emma In Love